середу, 26 квітня 2023 р.

 

    Громадська організації «Безбар’єрність» виконавчий партнер зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я в межах ініціативи Олени Зеленської розробило ряд візуальних та аудіовізуальних матеріалів. Ці матеріали покликані навчити українців піклуватися про своє психічне здоров’я.
    Виготовлення візуальних та аудіовізуальних матеріалів відбувалося за експертної підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я та Міністерства охорони здоров’я України. МКІП надає наступні матеріали для поширення:
1) Відеоролики відповідних форматів для поширення на телеканалах і в мережі інтернет доступні за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1Bp9IJBNAGOt0XQ2xtJFpBe0LfZEO_pqj.
    Висновок Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про відповідність відеороликів критеріям соціальної реклами знаходиться за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1b1G5nRzZkzYcjmj6nBWeq0dXnwhTNvL2/view.
    2) Аудіоролики для поширення серед радіостанцій доступні за посиланням: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1bgUo_5-tEcVHpvzONR4qB-JA33PiaDIL.
    Висновок Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про відповідність аудіороликів критеріям соціальної реклами знаходиться за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1v0jCzoOKSqYnaBh5opv0UjpGInnjthxS/view.
    3) Макети зовнішньої реклами для поширення на площах зовнішньої реклами, а саме макети бордів (3м х 6м), сітілайтів (4м х 2м та 1,2м х 1,8м), постерів (форматів А1, А2, А4) та спеціальні макети для розміщення на площах реклами в метрополітені (для областей, де є метрополітен).         Макети зовнішньої реклами знаходяться за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1mhUqgjL92QHefeHxYL2K69h-XqZrSaHr?usp=share_link.

Ти як?

Немає коментарів:

Дописати коментар